zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Nazvao nas CEO Aerodroma Sarajevo

Danas nas je nazvao g. Alan Bajić, CEO Aerodroma Sarajevo i zahvalio se na korektnom intervjuu, te vođenju rasprave nakon intervjua. G. Bajić je naglasio da će zamaaero dati nekoliko ekskluziva kada za to dođe vrijeme.

19 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Još uvek najvažnije nije napisano , a to je da li postoje neka tajna veza između Alen Bajić i Jasmin Bajić?!

Sarajevo bi se kao grad grozno zamjerilo pa nikad više nisam bio od 1999 kad sam bio poslovno, pa 1984 kad sam skijao na Jahorina nakon olimpijade, 1990 sam skijao na Bjelolašnica . Sve je to meni puno gore od Makedonije i Skoplja u ponašanju u profesionalnosti.

I aerodrom Sarajevo je bio točka na i te 1999 se u novom nisam mogao vratiti sa super skupom avionskom kartom od nekih 350 maraka Zagreb Sarajevo Zagreb. Tražili su dan ajrodrom li ekstra platim aerodromske takse a ja više nisam imao novaca jer po cijelom Sarajevu nitko nije htio uzeti austrijski šiling a u nekoj Internacional u međunarodnoj banci čudnog u imena su rekli da primaju samo dolare švajcarske Franke i konvertibilne marke?! Bio sam gladan jer više nisam imao strane valute osim austrijski šilinga.
Tak mi se i desi cedent koji oslikava i tadašnjoj i vjerovatno današnju Bosnu i Hercegovinu.

U slavnom Ferhatoviću sam jeo ćevape i još nešto, možda salatu i to je sve skupa bilo osam konvertibilnih maraka a ja sam im dao kreditnu karticu a oni su rekli otkud bolan kreditna kartica pa to od rata ne primamo.

Ja sam odgovorio da na vratima od ferhatovića su nalijepljenje sve kreditne kartice a konobar mi kaže Bolan , to od rata stoji i nitko nije se sjetio odljepiti.

Imao sam samo četiri konvertibilne marke a konobar mi je oprosti ostatak ali mi se to nije desilo na aerodromu Sarajevo. Izuzetno drski direktor Croatia Airlines ime mu je bilo Ivan prezime sam zaboravio ne vjerovao da treba platiti aerodromske takse a ja sam mu rekao ja sam ove godine letio u tiranu Bukurešt Sofija i svugdje su uključena u cijenu avionske karte otkud sam ja to mogao znati i nije htio uzeti austrijski šilinga i tačno napravio veliki incident. Zagrlio sam šalter check-in i nisam pustio petoricu članskih vojnika u profesora koji su stajali u redu da obavi check-in i onda se neka žena smilovao uzela moj austrijski šilinga i promijenila ih u konvertibilne marke??

Htio sam ponovo Sarajevu da ti priliku 2018 godine na moj rođendan vraćajući se iz Gruzije sa šahovska olimpijada u Batumi što mi je platila svjetska šahovska federacija ali sam po sletanju u Istanbul , gdje bila konekcija 45 minuta, uspio doći do gate za Sarajevo, jer sam imao kartu Batumi Istanbul Sarajevo Zagreb, ali sam brutalno prevareno turskih agenata koji su rekli da sjednem i pričeka i onda su drsko zatvorili gate i pobjegli na avion a ja sam poslije proveo sate i sate u strahu i znoju na aerodromu Istanbul da bi dobio zamensku kartu za noćni avion za Zagreb.

To mi Sarajevo nije suđeno niti ja njemu za razliku od ljubljen od Skoplja čiji aerodrom isto savršenstvo skoro.

Stradali ste zbog austrijskih šilinga i turskih agenata, a na kraju kriva Bosna

U koju vrstu vijesti ovo spada, šta čitatelj može ovde da sazna? Da postoji telefonska veza između Sarajeva i Zagreba?

Ko plaća ručak?

Postovani Alene,

Potvrda Vase strucnosti ne mora biti javno “oglasavana” svakim pozivom. Nekad je manje – vise.

Lol

Šta kaže, ima li magle u Sarajevu?

Važi, neka bude neka breajing analiza, željno iščekujemo.

Obavezno da vidimo gde je bio ručak i šta se jelo.

O tome ce biti clanak

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!