zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

S7 povećava letove iz Irkutska

S7 Airlines ovog leta značajno povećava broj letova iz Irkutska: avioni te aviokompanije će češće leteti u nekoliko gradova odjednom – u Moskvu, Petropavlovsk-Kamčatski, Vladivostok, Krasnojarsk i Bratsk. To prenosi AVIA.RU.

Aviokompanija povećava broj letova od Irkutska do Vladivostoka. Ranije su gradovi bili povezani sa 11 letova sedmično, od 2.7. u redu se pojavio dodatni let nedeljom, a od 19. VII. – sredom. Tako je sada moguće leteti iz Irkutska za Vladivostok letovima S7 Airlinesa dva puta dnevno, osim utorka. Svi letovi će se obavljati modernim avionima Airbus A320neo, a vreme letenja će biti 4 sata i 5 minuta.

Od 4.7. postat će lakše doći do Bratska: aviokompanija povećava broj letova do ovog grada na pet nedeljno. Sada će avioni S7 Airlinesa letjeti iz Irkutska za Bratsk ponedjeljkom, utorkom, srijedom, subotom i nedjeljom. Letovi će se obavljati udobnim avionima Embraer 170, a vreme putovanja će biti 1 sat i 10 minuta.

Takođe od 4.7, aviokompanija dodaje dodatni večernji let za Petropavlovsk-Kamčatski četvrtkom. Pojava novog leta sa dolaskom u petak omogućiće planiranje dugačkog vikenda na Kamčatki. Let Airbusom A320neo trajat će otprilike 4 sata i 55 minuta.

Osim toga, aviokompanija će povećati i broj letova od Irkutska do Moskve: od 4.7. pojaviće se dva dodatna leta nedeljno. Tako će u letnjoj sezoni avioni S7 Airlinesa obavljati 27 letova sedmično u ovom pravcu. Prema novom rasporedu, moderni avioni Boeing 737-800 i Airbus A320neo iz Irkutska za Moskvu će letjeti tri puta dnevno četvrtkom i četiri puta dnevno u ostatku sedmice. Trajanje leta je približno 6 sati i 20 minuta.

autor: Dejan Radojević, dopisnik (Moskva), foto: S7

0 Komentar/a
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!