zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Four Seasons leti turiste na Antartiku

Four Seasons je objavio intinerere za svoja dva A321LR aviona za iduću godinu. Jedna od linija je više nego interesantna. Avion će ići iz New Orleansa za Costa Ricu, pa za Peru (gdje će turisti posjetiti Machu Picchu), zatim produžuju za Buenos Aires, a nakon toga ide za Teniente R March Aerodrom na Antartici gdje će se putnici ukrcati na brod za polarnu ekspediciju. U povratku lete za Bogotu i za Bahame. Cijeli put traje 21 dan, pri čemu putnici odsjedaju u Four Seasons hotelima. Put košta 190.000 USD.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Four Seasons

 

4 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Pa ko voli nek izvoli….makar cijena je vise nego stresna ! Ja za te novce obidjem cijeli svijet neznam koliko puta i spavam u pristojnim hotelima.
Vrlo zanimljivo,pozdrav g.Alen !

Zorane, začudili biste se koliko je ljudi spremno i u mogućnosti platiti tu cijenu za ovakvo putovanje. Novaca ima na pretek, samo je “nepošteno” podijeljen. I dok velika većina jedva spaja kraj sa krajem, imate onih 5% koji si takvo što mogu priuštiti a da ni ne osjete! Njima je više problematičan faktor vrijeme od faktora novac. I stoga su upravo ovakva putovanja po mjeri za njih. I stoga su ta putovanja sjajno bukirana…

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!