zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Promet Europe na 97%

U I. mjesecu promet Europe je bio na 97% 2019. godine. Što znači da je regija i ponovo u boljem položaju nego prosjek Europe. Najbolji promet u Europskoj Uniji u usporedbi sa 2019. je imala Malta (127%), dok je Hrvatska bila četvrta (115,9%). Najlošiji rezultat je imala Njemačka (76,3%), dok je Slovenija bila treća odozada (72,5%).

analitičar: Alen Šćuric (Zagreb), foto: Aer Lingus

9 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

“Najlošiji rezultat je imala Njemačka (76,3%)”

I ovo je jasan pokazatelj onoga sto Autor ne prihvata – Nemacka je u recesiji i u ozbiljnom problemu, a putnici itekako ne putuju kao ranije jer ih je upravo ta recesija osiromasila.

Naravno da je u apsolutnim brojevima bogatija i da ce uvek biti, no u procentima cela nasa regija raste, dok Nemacka opada. I to opadanje GDP-a se jasno oslikava i na avijaciju, te vidimo da putnika u Nemackoj nema kao 2019. godine, dok je nasa regija daleko ispred 2019. godine.

To neće ali da je kriza, jeste. Nikad se više nije štedilo kao sada. Skoro sam bio u Švici i radio. Oni se rasipaju u poređenju sa Nemačkom a poznati su po štednji

Jasni je pokazatelj samo cinjenice da su nemci presli na vozove. Podatak oporavka im je toliko nizak samo jer se nemacko domace trziste jedva do 50% oporavilo

Bravo Srbija!

Nešto Vam ovde nije u redu sa procentima i plasmanom Nemačke i Slovenije. Ne može lošiji procenat doneti bolji plasman Sloveniji.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!