zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Brač još ima red letenja za 2021.

Zračna luka Brač na svojim stranicama ima objavljen red letenja za rujan i listopad 2021. iako ima letove prema Zagrebu od 16.4.2022. utorkom i subotom. Nevjerojatna aljkavost. Pa kako će putnici kupiti karte ako se ne objavljuju letovi na stranici aerodroma?

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: ZL Brač

12 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Jest da je sramota ali ruku na srce: koliko putnika kupuje kartu za let preko stranice jednog aerodroma? I ti još Brač koji je isključivo leisure destinacija i gdje su gotovo svi putnici paušalni turisti.

Gledajte croatiom sigurno ne lete pausalni turistit na letovima iz zagreba….
Nazalost konekcije ove godine iz zagreba prema bracu i obrnuto takoder nisu moguce,a utorkom su promijenili vrijeme letenja pa se sada jos vise ceka kad idete iz Frankfurta preko Zagreba na Brac….
Takoder Brac jos uvijek ni jednom nije objavio novu liniju iz bolzana koja se u prodaji nalazi vec jako dugo,al isto to nisu napravile niti turisticke zajednice otoka Braca
Takoder nije objavio ni novu charter liniju iz Kosica prema bracu…

Alen Šćuric, analitičar, o direktoru aerodroma koji još ima red letenja od prošle godine:

“Tonči Peović. Kada kažete ovo ime nije potrebno ništa dodati. Svi znaju tko je Tonči, koliki je stručnjak. Prebogata zrakoplovna karijera, zrakoplovna enciklopedija, vrhunski predavač, čak i showman. Svako njegovo predavanje koje sam slušao, pa bilo ono i strukovno suhoparno ozbiljno, uvijek je značilo i salvu smjeha. Kako to Tonči radi, nitko durgi ne može. Kažem, pravi showman.”

Samo za vašu informaciju: Tonči Peović je već u penziji i nema više veze sa aerodromom Brač… A vi pljujete i dalje po Alenu pljuvanja radi….

Pisete lazi i neistine…
G.peovic je i dalje direktor zracne luke brac
I biti ce sve dok se ne izabere novi direktor,
Natjecaj je zavrsen tj prikupljanje punuda 14.02 i jos se nije donjela odluka tko ce biti novi direktor…sve dok se ne imenuje novi direktor G.Peovic upravlja zracnom lukom Brac.

To samo pokazuje koliko su ozbiljni u poslu i koliko im je briga dal ima letova ili nema…placa im je ista letilo se il se pak ne letilo….

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!