zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Conviasa će letjeti za Damascus

Venecuelanska Conviasa je najavila letove za Damascus u Siriji. Linija će se operirati sa jednim od tri Airbusa A340. Vrlo čuda linija. Za Damascus trenutno lete tek 7 kompanija, dvije sirijske, dvije iranske, dvije iračke i Pakistan International.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb),  foto: Conviasa

19 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Kad su već zapeli da lete neisplative linije, mogli bi da razmisle o Beogradu, taman nam fali neka linija u Južnoj Americi 😃

Pun pogodak

Dobrodošli su da u BEG slete po gorivo.

Ne treba im. Imaju dovoljan dolet.

Pre koju godinu su leteli na relaciji Venecuela-Iran, sletali su u BEG po gorivo. Doduše Damask im je skoro 1500 km bliži pa možda neće trebati sada… Tada ste pisali o političkom pritisku na Srbiju da se spreče takve aktivnosti 🙂

Tada su leteli sa A342 koji ima samo 12400km doleta. Teheran je bio na samoj ivici, zbog toga su morali da imaju fuel stop. Sada u floti imaju i A343 i A346, oba imaju znatno veci dolet i mogu da lete i za Teheran bez stopa.

Bas jako cudna linija. Oni lete na jako malo destinacija i onda bas Damascus. Ono kad si politicka kompoanija onda jesi.

Čudna linija? 1.600.000,00 stanovnika Venezuele su porijeklom Arapi s Levanta, većinom iz Sirije. Uostalom svaka linija je dobrodošla, Sirija je nepravedno stavljena u izolaciju i potpuno je se nepotrebno i nehumano mrcvari.

A s kojim parama ce taj silni narod kupiti karte za taj let? Jel vi znate kakvo je ekonomsko stanje u Venecueli? Alen je ovdje u pravu – politicka linija, nista vise.

Jeste li upoznali ikoga iz Venezuele? Ja jesam, nisu baš svi tamo siromašni. Čak i da linija i jest čisto politička, svejedno je dobrodošla.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!