zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Frontier: za 399 USD letite koliko želite

Frontier u ponudi ima Go Wild! Pass kojim putnici mogu neograničeno putovati godinu dana. No, sada su uveli novi pass, Go Wild! Summer Pass koji traje od 2.5. do 30.9, tj. tijekom ljeta. Ovaj pass se prodaje za 399 USD. Pass ne pokriva dodatnu prtljagu ili izbor sjedala. Pass se može koristiti samo ako ima slobodnih sjedala na letu, pri čemu se internacionalni letovi mogu bukirati najranije 10 dana prije leta, a domaći letovi dan prije leta.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Frontier

17 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Dok sam ziveo tamo nisam nikad leteo sa njima. Spirit mi je bio blizi

Niste samo naveli da je ovo pass samo za US drzavljane i long term rezidente – ja imam status studenta u SAD i dalje ne ispunjavam uslove za to :/

Interesantan koncept. Ako je neko od čitaoca to koristio, bilo bi interesantno čuti iskustva. Za porodice sa decom je uglavnom misaona imenica da dan pred let ne znaš da li ćeš putovati ili ne, ali za mlade, kao i za ljude u penziji, koji ponekad nemaju fiksne obaveze, možda ovo i može fino da se isplati?

Da, ali ja nemam iskustva sa tim. Zanima me koliko je to stvarno povoljno i realno koristiti. To svakako nije za poslovne putnike i one koji nisu fleksibilni i moraju unapred da isplaniraju stvari. Zvuci odlicno za one kojima nije problem da danas kazu – e, hajde da vidimo da li mozemo sutra da odemo negde i da bez obaveza se popakuju i odu. Zanima me da li neko drugi ima pozitivna (ili negativna) licna iskustva sa ovakvim konceptom.

2005.-te godine bez plana sam dobio godišnji odmor, svratio u Kontiki, a dečak na stažiranju jednoj bakici pored mene ponudio Tunis za sutradan.
Sutradan sam u Jat-u leteo za Tunis, gledao Split iz vazduha, a dva dana kasnije jurcao u džipu po Sahari, neplanirano, gde sam upoznao fantastično društvo na izletu.
Nikad lepši godišnji odmor!
Najlepši GO jeste onaj neplanirani, iznebuha, kada letiš u nepoznato, jer na putu upoznaješ avanturiste poput sebe i osetiš adrenalin od letenja u nepoznato.
Neponovljivo iskustvo…

Pa što ste išli 10 puta ako Vam ne paše? Ajde dvaput, triput, ali deset puta?

Pa iz vlastitog iskustva putovanja s djecom, rekao bih da stvarno ne znas hoces li sutra na avion ili doktoru jer je netko dobio temperaturu. Po meni je tu vise stvar da.imas mogućnost uhvatiti slobodno mjesto preko radnog tjedna

Hvala obojci! Razmisljao sam da mozda ima neki use-case koga nisam svestan 🙂 Ovako, na studije se ne vracam, ostaje mi samo da vidim da li cu preteci do penzije 🙂

Uh, ne mogu ni da nabrojim razloge. Postdiplomske me ne zanimaju – nisam kapacitet za nekog ko može da doprinese nauci, a posedovanje papira mi nije bitno. Ionako konstantno moram da učim nove stvari da bih ostao u poslu, toga mi ne nedostaje. Nemam vremena ni da spavam koliko treba, kamoli još nečim da se bavim. A, i nisam bio neki naročit student, da budem iskren. I tako dalje… 🙂 A, i veće mi je zadovoljstvo da budem sa druge strane klupe, kad se nađe neko ko misli da ga nešto mogu naučiti 🙂

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!