zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

DOT prijeti Amsterdamu

Nakon što su IATA, EBAA, ERA i druge asocijacije kao i niz aviokompanija burno reagirali na smanjenja broja letova u Amsterdamu od strane Nizozemske vlade, sada je javio i DoT SAD-a i rekao da je smanjenje broja letova direktan atak na open skies sporazum između SAD-a i Europske Unije koje je Nizozemska član. DoT naglašava da ovakav potez dovodi u pitanje suradnju nizozemskih i američkih kompanija, te da bi KLM mogao izgubiti prava sletanja u SAD-u.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: KLM

11 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Ovo smanjenje letova u AMS je jednako ukidanju nuklearki u Njemackoj, prvo ih ukinu, a onda kupuju struju od Francuske koja je pojacala rad nuklearki… Tako ce se promet preliti na okolne aerodrome. Kad se zeleni uhvate vladanja koma nastane.

Korektna reakcija, nadam se da ce se politicari vratiti u realan svet i skapirati da je ovo bila idiotska ideja od pocetka

Nebitno da li je odluka holandske Vlade ispravna ili ne, sama cinjenica da neko preti nekome ko u svom dvoristu odlucuje koliki ce broj letova biti predstavlja jos jedan vid sirenja demokratije od strane SAD. I to ne da preti nego ucenjuje.

Bas mi je drago zbog ovoga, moram priznati.

Ovi Holandjani su bas odlepili.

Nisu Holanđani odlepili već vlada koja je pod kontrolom globalista. A Holandija je na snažnom udaru iz prostog razloga što su drugi u proizvodnji mesa na svetu. Imajući na umu ciljeve globalista nije teško povezati ove dve činjenice…

E sad im nije sigurno svejedno.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!