zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

NAJAVE: El Al će letjeti za Ljubljanu i Tivat zimi

El Al Israeli Airlines će produžiti do sada sezonsku ljetnu liniju između Tel Aviva i Ljubljane na zimu. Isto tako će produžiti i ljetne letove za Tivat na zimu. El Al ozbiljno razmišlja i zagrebačku liniju produžiti na zimu.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: El Al

15 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

A kad ce to produziti? Vec su im u prodaji letovi od 2.4.2024. i po njihovu webu zadnji let TLV TIV TLV je za 7 dana. Od 14.9. do 2.4. nema nista u prodaji.

A Zagreb?

Tko hoće da leti sa naružanim tajnim agentima tzv. Izraela evo prilike!

Ima li tu putnika za letove zimi?

Židovska zajednica u Hrvatskoj je velika i platežno izuzetno sposobna sa jakim rodbinskim i prijateljskiđ vezama koje se njeguju čestim posjetama. Uz to još i hodočašća u Svetu zemlju… Ima tu gomila putnika.

Pa daleko je brojnija od crnogorske i slovenske zajedno.
Ako se ne varam El Al vec niz godina leti sezonski za Zagreb, duze nego za Ljubljanu i Tivat, te zbilja ne znam zasto oklijevaju toliko.
Izmedju ostalog izraelci nam vode Plivu…

Znam da ih je službeno malo, ali njihov broj je daleko veći od službenog. Bilo kako bilo, mama moje najbolje frendice ide najmanje 6-7 puta godišnje za Izrael i uvijek se žali da su avioni puni a cijene visoke…

Moja poznanica koja radi u Plivi cesto putuje na sastanke u Tel Aviv s El Al i veli da dobar dio putnika su rabini. Znam da jedna lasta ne cini proljece, ali eto…
Nije da se El Al sad poceo nesto siriti? Moglo bi se s njim napravit dobre konekcije prema istoku. Nije mi samo jasno kako su im Tivat i Ljubljana isplativiji od Zagreba – ok jos razmisljaju, ali ipak…
Kao sto mi nije jasno da Air Baltik uzduz i poprijeko izbjegava Zagreb, toliko da prije otvaraju letove za Skopje i Pristinu, a Latvija nikako nije zastupljena na balkanu niti gore zivi neka znacajna makedonska, odnosno albanska dijaspora..stvarno mi nije jasno.

Pobrinuli su se neki ljudi za sve to. Ali mogle bi te linije i uspjeti.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!