zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Velik broj sastanaka zamaaero u Ljubljani

Na kongresu „New Air Gatway to Europe“ u Ljubljani zamaaero je imala nekoliko sastanaka. Imali smo sastanak sa g. Orhanom Hodžićem, vlasnikom Oki Aira i članom Odbora direktora Air Montenegra. Sa g. Hodžićem smo dogovorili suradnju Air Montenegra i zamaaera koja će započeti odlaskom zamaaero u Podgoricu gdje ćemo definirati suradnju, a i zajedno sa Aerodromima Crne Gore pokušati dogovoriti zajedničke projekte. U prvom redu radit ćemo na pokretanju PSO letova Air Montenegra tijekom zime.

Imali smo sastanak sa slovensko-francuskom kompanijom Amelia. Sa Ameliom smo imali sastanak u petak u njihovim prostorijama u Šenčuru, odmah uz Aerodrom Ljubljana. Sastanak smo imali sa g. Matijom Kranjcom, direktorom kompanije, ali i sa drugim članovima tima. Sa Ameliom smo dogovorili zajednički projekt letova u Sloveniji i subvencije slovenske vlade.

Tijekom kongresa smo imali duži sastanak i radni ručak sa predstavnicima Ato comm i Mark comm sa kojim smo dogovorili suradnju na budućim kongresima i seminarima kompanije diljem Europe i svijeta. Već je dogovoreno naše participiranje na kongresima u Istanbulu i Beogradu.

Na konferenciji smo imali kreće sastanke i neformalna druženja sa g. Draženom Šakićem (direktorom prodaje i marketinga Trade Aira), gđom. Mirjanom Čeh (komercijalnom direktoricom Adria Tehnike), Borutom Podgoršekom (Sierra 5), Pawel Skutelom (Embraer), te predstavnicima Aerodroma Maribor.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Amelia

20 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Citao sam da su Ryanair i Wizzair zainteresirani za LJU/MBX zbog novih subvencija vlade, hoce li biti clanak o tome?

Ima li nekih zanimljivih informacija od direktorke Adrije Tehnik? Znam da su ima hangari stalno puni, je li planiraju neko prosirenje? Ili neka vise info od Trade Air-a i njihove saradnje sa Air Serbia-om?

Orhan Hodzic vodi razgovore o avijaciji? On kao zna nesto o tome osim sto prodaje avionske karte.

a jeste li se videli sa ex-Yu Lukom?

Puna agenda je baš bila

Hoćete li za Podgoricu ići Ryanairom Zagreb-Podgorica ili Croatijom Zagreb-Dubrovnik pa rent a car?

Poštovani gospodine Šćuric,

Nisam bio na konferenciji, pa imam nekoliko pitanja za vas u vezi budućnosti komercijalnog i putničkog zrakoplovstva u Sloveniji:

1. Na temelju napisanog u članku možemo li pretpostaviti da će se Amelia natjecati za PSO linije sa bazom iz Slovenije?

2. S obzirom na informacijama, da Slovenija namjerava subvencionirati nove zračne linije, i u roku od pola godine donesti odluku o svrhovitosti osnivanja novog nacionalnog zračnog prijevoznika, želio bih vas pitati, da je li na konferenciji bio formalno prisutan bilo koji predstavnik vlade ili resornog ministarstva Republike Slovenije?

3. Je li na konferenciji bilo uopće što rečeno (formalno ili neformalno) na temu osnivanja novog slovenskog nacionalnog zrakoplovnog prijevoznika?

Hvala vam na odgovorima.

Možete li reći tko je bio predstavnik vlade ili ministarstva?

Možete li također reći nešto više o komentarima, pitanjima i odgovora eksperata na temu novog nacionalnog prijevoznika? Ovo bi bila izvrsna tema za novi članak.

Hvala vam puno. Pozdrav iz Slovenije!

Bravo, jel to znaci, da ce Amelia pokrenuti letove iz LJU?

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!