zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

NAJAVE: Aegaen povećava Dubrovnik

Već smo odavno pisali da Aegean povećava letove iz Atene za Beograd sa četiri na šest letova, te iz Atene za Skopje sa tri na šest letova, kao i da pokreće letove iz Skopja za Sarajevo. No, kompanija će povećati i letove za Dubrovnik iz Atene sa četiri na šest tjednih letova. Dodatni letovi za Dubrovnik su utorkom i srijedom, te će liniju operirati svaki dan osim nedjelje. Aegean za Dubrovnik kreće već 1.4. i to sa dva tjedna leta (ponedjeljak i petak), od 20.4. uvodi i let subotom, od 2.5. i četvrtkom, od 14.5. utorkom, te konačno 5.6. i srijedom.

autor: Mladen Radić, dopisnik (Osijek), foto: Aegean

21 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Bolje da su povecali Zagreb, tamo nemaju konkurencije (ako ne racunamo ZAG DBV ATH), a u DBV imaju konkurenciju u Croatiji i Volotei. Cudno mi je ovo povecanje u Dubrovniku, a Zagrebu ne

mislim da ovdje idu radi amerikanca, to jest da uhvate presjedanja preko Atene. Napadaju velike kao Frankfurt ili London

Koju konkurenciju? Pa čovječe oni su partner Volotee, a Croatia leti za Atenu i u Zagrebu. Ne ubijaju konkurenciju već su svjesni potencijala tržišta.

Da, da. I eto baš su se sjetili ići uništiti, ni manje ni višen nego svog partnera.

Ne preuzimaju oni Voloteino tržište niti dampigiraju Voloteine cijene.

Aegean je vrh!!!

Svi se pitamo.

Mogli bi kad bi CEO u Croatia Airlines bio Štefi Bedić i njegova ekipa iz ETF.Ja vjerujem da bi to istinski bio bum,ali molim Vas nemojte kontra argument da nije isti biznis model.

Тај ETF представљате као неку револуцију када то нису. Њих је усрећило то што нема довољно капацитета широм света па има посла. Погледајте колико компанија се бори са капацитетом после короне. Видећемо шта ће бити када се стабилизује ситуација.

Gledajte Srđane, nije toliki problem naći kvalitetne ljude, problem OU su kosturi u ormarima koji iz političkih razloga moraju ostati tamo dobro zaključani. Zato se i biraju apsolutno nesposobni ali poslušni kadrovi tipa Kučko i Bajić, čija zadaća nema veze sa prosperitetom OU već čuvanjem ormara. Stoga čak i da jedan MoL zasjedne na čelo OU, ne bi se ništa promijenilo. Nažalost se sve može izraziti ovom jednadžbom: Mišetić i njegova “djela” + politika koja ga čuva iz svima dobro poznatih razloga = stagnacija. Čak ni likvidacija ne dolazi u obzir jer bi se onda ormari morali otvoriti!

Koji kosturi?

osim zamaaera u klasteru su i:

(Slovenija)

(BiH)

(Srbija)

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!