zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Luetić o svom odlasku

Direktor ZL Dubrovnik koji odlazi u mirovinu Frano Luetić je za Slobodnu Dalmaciju rekao: „Poručujem novom direktoru da ima izvrstan mladi tim stručnjaka, kao i stručni tim u najboljim srednjim godinama. Ništa bez dobrog tima, a njega će dočekati izvrstan tim. Oni će mu pomoći, a ako treba neke konzultacije, i ja ću biti tu na raspolaganju. Mislim da treba samo nastaviti tim putem kojim smo mi išli. Želim mu svako dobro i puno uspjeha. Neće imati problema, imat će izvrsne suradnike i stručnu radnu snagu“.

Gospodin Luetić je poslao i poruku zamaaero: „Nakon punih 49 godina rada u Zračnoj luci Dubrovnik, od kojih pune 4,5 godine kao glavni direktor, konačno je došlo vrijeme da pođem u mirovinu. Moj je zadnji radni dan ponedjeljak 8.kolovoza, ove godine. Bilo je to jedno dugo, bogato razdoblje puno uspona i padova, ali nadasve lijepih uspomena. Cijelo razdoblje provedeno na radu i druženju sa zaposlenicima, kolegama, poslovnim partnerima i svim ostalim strankama do kraja će mi života ostati u sjećanju. Svaki sam posao radio sa zadovoljstvom i davao sve od sebe za boljitak naše zračne luke, kao i njezino što bolje pozicioniranje u odnosu na konkurenciju sličnih zračnih luka u svijetu. Drugima prepuštam da ocijene jesam li bio uspješan. Svakako, odlazak u mirovinu jedno je veliko raskrižje u životu, rastanak od ustaljenih navika u načinu života, ali s druge je strane i rasterećenje, novo iskustvo i osjećaj slobode za raspolaganje vremenom koje stoji ispred mene. Najljepša i velika hvala svim dobrim ljudima na dugogodišnjoj suradnji i podršci. Zračnu luku ostavljam u vrlo dobrom stanju, kako fizičkom, tako i materijalnom i vjerujem kako novoj upravi sa suradnicima i u potpunosti stručnim djelatnicima neće biti teško nastaviti već uhodanim stazama. U svakom slučaju, izazova će biti obzirom na dinamiku zrakoplovne branše, međutim ako se voli posao, nijedan cilj nije nedostižan. Još jednom velika hvala svima na danom mi povjerenju i suradnji za vrijeme ukupnog mog dugog radnog vijeka.“

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: ZL Dubrovnik

10 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Vidi se da će čoveku prijati penzija, kaže bio direktor “pune 4,5 godine”, nek je sa srećom

Običan svijet mora u penziju sa 40 gosdina staža

Trebao je već davno biti u penziji (r. 1954) ali za “zna se obiteljski biznis” nikakvi zakoni ne važe u ovoj

državici!!!

Ma neeee, on je tamo bio zbog svojih sposobnosti, ne zbog “zna se”.

Nije uopće poanta je li loše vodio ili nije kad se radi o nepotizmu na svim razinama. Slažem se da je Dubrovnik dobro napredovao sve godine izuzev ove koja je dosta loša.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!