zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Analize

Ekonomska klasa na europskim letovima: TAROM

Sa TAROM-om sam letio nekoliko puta, iako moram priznati da zadnjih par godina nisam. Kompanija je imala prilično dobru ekonomsku klasu sa potpunim obrokom (kao osamdesetih), dok to više apsolutno nitko u Europi ima nije (osim Turkisha). No, to više nije slučaj. Danas je TAROM iskreno loša kompanija, bezlična, sa samo osnovnom uslugom.

Kod TAROM-a se možete checkirati online ili na aerodromu. Ručana prtljage koju možete uzeti na let besplatno je 55x40x20 cm ako letite sa Airbusom ili Boeingom, no samo 35x30x20 ako letite sa ATR 72. Ovaj kofer ne smije biti teži od 8 kg. Putnici koji lete sa ekonomskom klasom koja nije light mogu ponijeti na let kofer od 23 kg, a moreplovci i dva kofera od 23 kg, dok djeca koja nemaju svoje sjedalo mogu ponijeti najviše 10 kg. Uz nadoplatu kofer može imati i do 30 kg. Razmak sjedala na TAROM-ovim avionima je 31 do 33 incha.

Putnici na letovima više ne dobivaju nikakvu hranu, no isto mogu naručiti unaprijed uz nadoplatu. Putnici mogu birati između tri hladna obroka, te pet toplih obroka od kojih je jedan sa svinjetinom, jedan sa tjesteninom, dva sa piletinom i jedan je vegetarijanski. Na letu putnici mogu birati između nekoliko sendviča, namaza dimljene ribe, vegetarijanskog namaza, tjestenine sa sirom i nekoliko vrsta kolača. Putnici besplatno dobivaju samo vodu.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: TAROM

3 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Pa i Aeroflot ima potpun obrok. Oni su isto evropska kompanija!

Uvek sam se cudio kog ce im vraga A318?

osim zamaaera u klasteru su i:

(Slovenija)

(BiH)

(Srbija)

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!