zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

PROLONGIRANJA: Transavia prolongirala letove u regiji

Transavia je prolongirala liniju Rotterdam-Rijeka na 15.7. Linija će prometovati dva puta tjedno (četvrtak i nedjelja), a od 24.7. dodaje se i subota. Linija će se u VIII. mjesecu povećati na četiri tjedna leta.

Kompanija je prolongirala i Pulu gdje također leti iz Rotterdama od 15.7. I ova linija će se operirati četvrtkom i nedjeljom,  no liniju postepeno povećava tijekom VII. mjeseca na čak 5 letova tjedno.

Za Dubrovnik Transavia već leti iz Paris Orlya dva puta tjedno, a uvodi i 3. let dočim će letjeti utorkom, subotom i nedjeljom. Za Nantes kompanija kreće 4 dana prije prvotnog plana, 3.7. i letjet će dva puta tjedno, srijedom i subotom, jednom više od prvotnog plana. Linija za Rotterdam je prolongirana na 20.7. kada će se operirati tri puta tjedno (utorak, četvrtak i subota).

Transavia uvodi i liniju iz Paris Orlya za Zadar od 3.7. koja će prometovati dva puta tjedno (utorak i subota). Ova linija prvotno nije bila u planu. Linija Rotterdam-Zadar je prolongirana na 12.7. kada će operirati tri puta tjedno, ponedjeljkom, srijedom i subotom.

Kompanija već leti iz Splita za Rotterdam (povećava se na svakodnevnu), te Paris Orly koja prometuje četiri puta tjedno (utorkom, četvrtkom, petkom i nedjeljom). No, kompanija uvodi i još jednu liniju koju prvotno nije planirala uvesti, za Amsterdam, koja prometuje od 6.7. tri puta tjedno (utorak, četvrtak i nedjelja).

Transavia više ne leti za Beograd jer je liniju Beograd-Amsterdam preuzeo KLM. Linija je prvotno imala plan operirati sedam puta tjedno.

Kompanija je nekoliko puta prolongirala liniju Amsterdam-Ljubljana, no sada je, konačno, kreće letjeti od 5.7. i to dva puta tjedno četvrtak i nedjelja. Od 23.7. dodaju se i letovi petkom. Linija se prvotno trebala operirati 4 puta tjedno.

Za Tivat iz Paris Orlya kompanija kreće kako je i planirala od 4.7. i to dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Transavia

3 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Transavia nije nikad letila Rijeka – Rotterdam nego Eindhoven 🤦

Transavia je ketjela za Ljubljanu 1.7. i najavljen je let za 3.7..

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!