zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Kenya Airways otkazala Kinshasu radi hapšenja djelatnika

Kenya Airways je otkazala letove za Kinshasu, glavni grad DR Konga. Naime dva djelatnika Kenya Airwaysa u poslovnici u Kinshasi su uhapšena od strane Vojne obavještajne službe Konga radi nedostatka carinskih cargo dokumenata. Kongo je dozvolio sam jedan kratak posjet djelatnicima. Kenya Airways leti šest tjednih letova iz Nairobia za Kinshasu i jedan let za Lubumbashi koji se operiraju sa Boeingom 737-800 i Embraerom E190.

analitičar: Alen Šćuric (Zagreb), foto: Kenya Airways

4 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Ovo mi je na nivou hapšenja onih Hrvata u Africi. Kao da oni u Kongu nemaju bitnijih problema od carinskih deklaracija djelatnika aviokompanije. Pola države im umire od gladi, ubojstva na svakom koraku, a oni na ovo troše resurse…

Ovo izgleda kao scenografija za Parove ili Farmu. Vojska uhapsila zaposlenike predstavništva aviokompanije zato što nedostaju carinske deklaracije. Genijalno. Mora da i jedni i drugi gadno muljaju i švercaju, ali su se ovi iz aviokompanije malo preračunali i uzeli sebi posta više kokaina iz vojno obavještajne pošiljke. U pošiljci za koju nedostaju carinske deklaracije sigurno nije bila vegeta.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!