zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Zamaaero sastanak sa direktorom ZL Dubrovnik

Zamaaero je ovog tjedna imala medijski vrlo produktivan tjedan. Dali smo intervjue za Slobodnu Dalmaciju, Hrvatski radio, RTL, Večernji List i N1 (Hrvatska), Pobedu (Crna Gora), N1 (Srbija) i Radio Student (Slovenija).

Zamaero je jučer (u petak) imala dugi sastanak sa novim direktorom Zračne luke Dubrovnik, g. Viktorom Šoberom u njegovom uredu u Dubrovniku. Pritom smo razmijenili niz informacija, te dogovorili nastavak dugogodišnje suradnje ZL Dubrovnik i zamaaera. G.Šober je vrlo elokventna osoba, voli razmjenjivati informacije, nije nimalo prepotentan i izuzetno me fascinirao. Vrlo srdačan sastanak smo imali i sa bivšim direktorom ZL Dubrovnik i sadašnjim direktorom prodaje g. Rokom Tolićem.

35 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Imam jednu kritiku Alene. Tu na zapadu je sasvim legitimno osobu (managera itd..) javno karakterizirati ako se radi interview samo preko te osobe. Znaci the person V. Sober. Ako ja predstavljam firmu kao vas interview partner to se ne radi! Osim ako ja na to inzistiram. U biti je ne profesionalno pisati da je netko „ne prepotentan“, jer je nebitno. Mozete opisati osobu u pozitivnom konteksu ala (simpatican, vizionar, pametan, ljubazan itd. Ali nikad „ nije prepotentan „ . Mogli bi ste onda i napisati da je „ cist „, ima kucni odgoj itd.. sto je nebitno i iritantno. Ispricavam se sto kritizram vas stil, jer imate svatko pravo da pisete na vasem portalu kako god hocete! To je samo prijateljski savjet, jer po meni vas portal nije senzaciolistcki. Poz.

Tu ste u pravu, pogotvo sto se nasi krajeva tice! Da ne govorim o politicarima. Ja to gledam iz nase (poslovne) perspektive . Znas da je su..ak, grizi g..vna i vici da je slatko. Na kraju jedino sto broji je potpis, ostalo za internu rundu uz klopu i cugu. Razumjem!

Iznenađen sam da nije i komercijalni direktor aerodroma Dubrovnik bio prisutan, ipak je on šogor Antuna Plenkovića. Ivan Maslać. Jer uprave aerodroma Dubrovnika je najbliža predsjedniku HDZ-a i premijeru Antunu Plenkoviću te Dubravka Šuica a onda a ovaj njima ulaznicu za ovakav sastanak sa upravom Croatia Airlines na koji bi mogao doći sam premijer e onda je to druga priča.

I što onda ako je sogor. Radi na zračnoj luci prije nego je “Antun ” Plenkovic postao premijer

Ne bas, dosao je nakon plenkovica, a i napredovao je jako brzo i bio zaposljavan bez natjecaja

Pogrešne informacije imas

Ocito vi imate pogresne informacije. On je na DBV od 1.4.2018., a Plenkovic je premijer od 19.10.2016. Ne znam sto je onda netocno

🤣🤣🤣 Dobra prvoaprilska šala

Slažem se, odlična!

I ja mislio, racunao da su zag mazoretkinje predaleko od čilipa da bi tamo primale goste, a s druge strane mislim da bi na DBV bilo jeftinije, ako je potrebe, angažirati mažoretkinje iz Cavtata, po mom skromnom sudu cak su i bolje od ovih zagrebackih.
Ne shvacam sto bi zama drugo mogli ponuditi tako udaljenom aerodromu.

Drži se ti tivta i begesa

Zar ovo nije regionalni portal ili je ipak dopistena diskriminacija na nacionalnoj osnovi?

Baš čudno jer prekjučer je na Hrvatska radio-televizija pojavio se direktor prodaje aerodroma Dubrovnik koji nije Roko tolić, zove se Ivan, a prepoznao sam da bi mogao biti šogor našeg dragog premijera Andrea plenkovića jer stalno rukama gestikulira kao premijera i potvrđeno mi da je to točno. A da je nesretni Roko tolić i dalje direktor duty free dućana što je daleko ispod njegovih mogućnosti.

Naredna zima, neke nove linije?

Nemoguće. . .

BIH otvara nacionalnog avioprijevoznika, navodno će uzet 2 A319.

Je li ovo prvoaprilska šala?

Nisu ni citaoci ovcice. svi znamo da je sala.

Dobar pokusaj.
Ali prosao je 1. travanj, mozete reci da se radi o sali i da nikakvih sastanaka nije bilo

A vama su vrata u DBV otvorena?

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!