zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Brussels izbjegao trdnevni štrajk

Brussels je izbjegao trodnevni štrajk nakon što je postigao sporazum sa pilotima i kabincima. Brusseles je izjavio da su se posade morale žrtvovati za kompaniju, no da sada, kada se Brussels vratio u financijsku pozitivnu može i mora profit podijeliti sa radnicima. Kamo sreće da ovako počne razmišljati i sama Lufthansa.

novinarka: Maja Mrkus (Pula), foto: Brussels

12 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Aktualno: štrajk je gotova stvar: ide od 00.00 sati 28.03. do 13.00 sati 29.03. Preko 400 letova je pogodjeno. Sve što ide za RH i BEG je otkazano. Za aktualno stanje idite na austrian.com i tamo možete provjeriti status leta… Ako imate konkretno pitanje za konkretan let, možete slobodno ovdje napisati.

Austrianov chatbot je primjer kako NE napraviti chatbota. Znači put do Beča mi je otkazao a za povratak u ZG mi nudi Croatiju ujutro (iz Beča, iako ja nisam u Beču 🙂 ). Kada mu kažem da mi da alternative, onda mi radi kombinaciju da mi je Beč odredište jer sam valjda već odradio leg prema ZG

@anon 22.14: da ste let bukirali kod zločeste agencije, ne bi se morali satima bezuspješno gombati sa raznim chatbotovima. Naši klijenti su svi prebukirani i stići će na svoje destinacije. Ali tko treba danas još agencije…

😂😂😂

Zemaljsko osoblje OS-a planira štrajk u četvrtka i petak… Za sada nema naznaka da bi mogao biti otkazan. Čim saznam detalje, javljam.

Leteo sam kada je bio štrajk zemaljskog osoblja i oni jave putnicima da će biti moguća kašnjenja i da mogu besplatno predati prtljag, kao i da se preporučuje online Check in, doduše taj let za Minhen je bio prvi ujutru i kasnio je 20 min što i ne utiče toliko na let, ne znam kakvo je kasnije bilo stanje.

Meni stoji upozorenje o štrajku za check-in u četvrtak. I da će prebacivati ljude na LH.
A mene bi početak štrajka taman trebao uhvatiti tijekom layovera tako da bi mogao biti kaos, radije bi da me možda odmah re-routiraju nego da dodjem u Beč u kaos.

@anon 15.18: od kuda dolazite i kamo idete?

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!