zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Air China povećava Minsk

Jako malo kompanija danas leti za Minsk u Bjelorusiji. Uz domaću Belaviu, lete tek Aeroflot, Pobeda, flydubai, Uzbekistan, Turkmenistan i Turkish. Stoga iznenađuje da je Air China povećala broj letova na dva tjedno. Kompanija leti sa Airbusom A330-300.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Željko Bakšaj Žac

13 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Uskoro, u Aprilu imam let sa Air China iz Budimpešte za Chongqing, Kina, naravno i povratni let. Možda bih mogao da napravim neku reportažu sa fotografijama i slično. A iz Budimpešte iz Beograda idem novom linijom Air Serbie, takođe i u povratku. Obe linije su nove, mislim da će biti zanimljivo putovanje.

BEG-BUD sleće u 08:00, a let BUD – CKG(Chongqing) poleće u 12:00, prihvatljivih 4 sata tranzitno vreme, tako da ću lagano imati vremena da izaberem dobre kadrove za fotkanje. Chongqing je jedan od najvećih gradova Kine, urbani deo oko 22 miliona, a cela oblast grada oko 32 miliona stanovnika. Inače je to grad sa specijalnim statusom, grad pod direktnom upravom Republike Kine, kao što su i Peking, Šangaj i Tianjin.

Sad sam trazio minsk turkishem. Nema ni na guglu ni na tk sajtu

Idalje Vam stoji TK u tekstu…

Letovi za Kinu nemaju baš nikakve veze s tim što nema durgih letova prema zapadnoj Europi. Zato ne vidim razlog da je pojačanje AirChine začuđujuće. Potpuno drugačiji letovi i tržište koje je prisutno već godinama.

Turkish ne leti za Minsk.

Pa eto pogledajte na FR24 da li ima letova, a zatim probajte da kupite kartu na njihovom sajtu. Videcete da letova nema. Od kada ih nema – to vec ne znam, ali znam da ih vise nema.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!