zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

ZL Split će početkom IV. mjeseca imat 6 dnevnih letova

ZL Split početkom IV. mjeseca (od 28.3. do 11.4.) ima velik broj obnovljenih linija. Tako Croatia i dalje leti za Rim ponedjeljkom i petkom, za Zagreb leti 1 let više nego prije, tako što leti svaki dan dva leta, a ponedjeljkom, četvrtkom i petkom i treći dnevni let (ukupno 17), za Minhen ponedjeljkom i petkom, te povećava za Frankfurt četvrtkom i subotom. Croatia kreće i sa letovima za Osijek u nedjelju 4.4. Trade Air i dalje leti za Osijek preko pule ponedjeljkom i petkom, za Osijek preko Rijeke utorkom i četvrtkom, te za Dubrovnik utorkom i četvrtkom.

KLM će letjeti za Amsterdam uz uskršnje blagdane, u petak 2.4. i ponedjeljak 5.4. EasyJet kreće sa linijom za Basel od 1.4. i operirat će je ponedjeljkom, četvrtkom i subotom, te za Genevu koju će operirati subotom od 3.4. Lufthansa će krenuti sa letovima za Frankfurt od 1.4. i to ponedjeljkom, četvrtkom, petkom i subotom. Let neće imati u petak 9.4, ali će zato imati u nedjelju 11.4. Lufthansa kreće i sa Minhenom od 2.4. i to petkom i subotom. Eurowings na letove iz Dusseldorfa koje operira subotom dodaje od 3.4. i Stuttgart također subotom. Wizz Air će obaviti jedan let za Dortmund u subotu 3.4. Edelweiss kreće sa letovima za Zurich od subote 10.4.

Istim Split dobiva čak 43 tjedna leta (u prosjeku 6 dnevno) na 15 linija 6 prijevoznika, uz 3 uskršnja izvanredna leta KLM-a i Wizz Aira. Od toga više od pola letova, njih 24, ima Croatia Airlines.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb); foto: ZL Split

0 Komentar/a
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!