zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

NAJAVE: Transavia povećava letove za Ljubljanu

Transavia će povećati broj letova na liniji Pari Orly-Ljubljana. Transavia liniju obnavlja 29.2. sa dva tjedna leta (četvrtkom i nedjeljom). Prošle godine liniju je obnovila tek 21.4, što znači da ove godine sa letovima kreće dva mjeseca ranije.

Cijelu prošlu godinu Transavia je na ovoj liniji letjela dva tjedna leta, no ove godine će od 5.4. letjeti četiri tjedna leta (ponedjeljkom, četvrtkom, petkom i nedjeljom). Linija će se od 3.5. smanjiti na tri tjedna leta (gubi se petak), a od 16.5. na dva tjedna leta (gubi se četvrtak, vrača se petak, ali se gubi nedjelja), da bi od 20.6. linija ponovo letjela četiri tjedna leta (uz izuzetak 26.7. kada nema letova). Linija će se tako operirati do 16.9. kada pada na dva leta (gubi se ponedjeljak i petak),  ali se opet vraća na četiri leta od 11.10. kako će se operirati do kraja zimskog reda letenja (25.10.), a nakon čega više nema letova.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Transavia

4 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Realno, funkcionirala bi manje više u svim gradovima regije. Letovi za Nizozemsku budu puni, Wizz redovno uzima poticaje i stavlja letove za Eindhoven, radili bi letovi i za Amsterdam/Rotterdam

Hvala bogu više.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!