zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

ZL Zagreb 10 godina sa Securitasom

Zračna luka Zagreb je obilježila 10. godišnjicu suradnje sa Securitasom. Securitas je prije 10 godina preuzeo kontrolu putnika od policije. Iskreno ova usluga je od tada daleko bolja. Moja osobna opservacija je da su radnici Securitasa izuzetno profesionalni i ekstremno ljubazni, da posao rade kvalitetnije i brže nego je to radila policija, te da je pomak na bolje neusporediv. Kao putnik sam više nego zadovoljan Securitasom. Securitas kao globalna zaštitarska kuća vrši kontrolu putnika ne 230 aerodroma u 34 države Europe i svijeta.

Do sada sam jedino neugodno iskustvo sa Securitasom na zagrebačkom aerodromu imao sa jednom djelatnicom koja mi je zaplijenila upaljač. Da stvar bude gora ta djelatnica je bila moja dugogodišnja mažoretkinja 1A sastava 😊.

analitičar: Alen Šćuric (Zagreb), foto: MZL Zagreb

7 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Najbezbolnije ćete proći kontrolu ako poštujete propise i napravite što je potrebno. Sav metal se stavlja u kutiju, laptop, torba, zimske cipele jer imaju metalni uložak u đonovima, remen, ako propis kaže da ne može upaljač, onda ne može. I prođete kroz kontrolu kao da šetate u parku. Imate i drugu mogućnost, natezanje i svađanje, ali svejedno nećete proći dok na kraju ne napravite kako kaže procedura. Uvijek postoje dvije opcije. Za sve u životu.

Izgleda da niste bili u Dubrovniku, najgorje iskustvo od svih aerodroma!

Securitas je taj posao dobio zbog propusta vlade RH u pregovorima sa EU. Za taj posao se nije mogla javiti niti jedna domaća zaštitarska tvrtka jer je zakonski uvjet za dobivanje tog posla bilo dvogodišnje iskustvo na poslovima pregleda putnika u zračnim lukama, a niti jedna naša tvrtka nije mogla udovoljiti tom uvjetu jer je kod nas do sada taj posao obavljala policija.

Imala je očigledno nešto protiv vas,možda ste joj se zamerili licno

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!