zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Izraelske kompanije više lete radi napada

El Al, Israir i Arkia lete sve svoje redovne linije iz Tel Aviva, a obavili su i niz repatrijacijskih letova. Naime, kompanije odvoze strane državljane iz Izraela, ali i dovoze i rezerviste koji se javljaju na ratni raspored u Izrael.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: El Al

6 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Rusenje samo jednog putnickog aviona nanio bi strahovitu stetu Izraelu jer bi ga potpuno odsjekao od ostatka svijeta, svi letovi bi ae otkazali na jedan period, Hamas ili nema oruzje da to ucini, ili su Izraelci tako dobro zastitili svoj zracni prostor i sve prilaze Ben Gurionu da je napad na zrakoplove jako tesko izvediv.

HAMAS jako, jako dobro pazi da ne naudi nikom ko nije jevrejin. Jer znaju da samo tako mogu sebe sačuvati u očima javnosti. nikad nisu napali avion, hotel sa strancima i sl, a mogli su.
drugo i da hoće hamas nema potrebne rakete da bi dohvatile civilni avion. njihove rakete jesu brojne ali su izuizetno primitivne.
Veća je šansa da nešto slučajno pogode nego da namjerno nešto na prave. A opet i avioni poleću na sjever tj suprotno od pravca gaze tako da bi se morao prebaciti kompletaN tEL aVIVIV DA BI SE DOHVATIO AVION. sA DRUGE STRANE IMAJU I IZRALCI SOLIDAN pvo KOJI može dosta toga da brani.

Koridor do TLV je bezbedan, stiti ga Iron Dome sa 4 baterije.

Tko se može javiti za takvo što…..

Ti si pobjegao iz BiH (čak do Amerike) kad ju je trebalo braniti, pa nije ni čudo da ne shvačaš da se ljudi javljaju kako bi branili svoju zemlju…

osim zamaaera u klasteru su i:

(Slovenija)

(BiH)

(Srbija)

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!