zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Jasmin Bajić i 9. puta vršitelj dužnosti

Jasmin Bajić je i 9. puta proglašen za vršitelja dužnosti Croatie Airlines na rok od daljih 6 mjeseci. Nevjerojatno da premijer nije u stanju proglasiti ravnatelja kompanije. Premijer je natječaj za ravnatelja kompanija raspisao i otkazao dva puta. Prije njega je Krešimiru Kučku mandat na mjesto v.d. direktora produžen tri puta. Ovo znači da Croatia Airlines ima v.d. direktora već 12 mandata ili 6 godina.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Croatia Airlines

39 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Pretpostavljam da ce se CA na kraju svesti na malog regionalnog prijevoznika sa 6 zrakoplova ( 100 sjedala ) i cca 350 zaposlenih samo se ceka povoljan trenutak. O daljnjem razvoju bi se dalo razgovarati.

Čestitajte čoveku
🤣🤣🤣🤣🤣

Koja je to pljusketina i za Bajica da ga se ne postavlja za direktora. I za kompaniju, ali i za ovu vlast. Sramota je da oni ne mogu provesti natjecaj za direktora i da se premijer ne moze dogovoriti.

9-ti put kažete? Podigao je ljestvicu mački

Pobjednik na natječaju za novog šefa Croatia Airlinesa ne može biti imenovan, tvrtku nastavlja voditi Bajić
Autor: N.S.
Zadnja izmjena 20.04.2018 18:53

Na natječaju za novog predsjednika Uprave Croatia Airlinesa pobijedio je Ranko Ilić, direktor Zračne luke Zagreb. Osim njega, u konkurenciji su bili Boško Matković i Zdravko Delić, no niti pobjednik Ilić neće moći preuzeti dužnost.

Evo, lepo rekoh da novi talas korone u HR tek sada krece, 7.000 novih slucajeva, novi rekord. Ovo ce se sigurno odraziti na potraznju

Vise zarazenih nego u Srbiji a koliko ima stanovnika Srbija a koliKo Hrvatska?
Jos u Hrvatskoj hara i delta plus soj.

Pa da, ovde je ranije krenuo talas tako da se sada smiruje. Nikada nismo imali ovoliko koliko HR danas (proporcijalno)

Vjerojatno neće i to tako dugo dok ne budu počele restrikcije putovanja za cijepljene. A to se neće dogoditi jer to politika neće dozvoliti. Možda se jedino uvede testiranje za cijepljene: to bi moglo smanjiti potražnju.

Mongo je veci problem za Evropu ako korona osteti privredu, mnogi su vec osteceni posle Prvog talasa

Pa gledajte: privreda je već stradala iako se dosta toga još može spasiti. Ali još jedna restriktivna zima bila bi kraj mnogih privreda…

Da. A nevakcinisanima zabraniti uopste putovanja. Slazem se da treba vakcinisanima uvesti testove.

Zasto praviti razliku izmedju vakcinisanih i nevakcinisanih kod putovanja kad je The Lancet DOKAZAO da u istoj meri i i jedni i drugi sire virus???

Svježe testiran necijepljen je zdrav čovjek i zašto ne bi mogao putovati. Cijepljen ali ne testiran je mogući “spreader” virusa i kao takav opasniji po okolinu no testirani necijepljeni! Ali slažem se da treba uvesti testiranje i cijepljenih!

Bajo ide druge godine u proljeće u penziju… Pa eto treba mu još tih 6 mjeseci da siroti može preživjeti sa penzijom… Dajte imajte barem malo razuimijevanja!!!

Ma načuo… Ali nije nista službeno!

To svi znaju i to nije ništa novo.

Osim da postoji neki plan uništenja OU od strane vrha države sa nekim od zainteresovanih ja drugačije ovo objasniti ne mogu. A šteta, OU bi mogla biti bolja kompanija od Air Baltic npr, 1000 kilometara morske obale čovječe, članica EU, NATO….

Ne bih se složio sa Vama. Aeganu treba mnogo više da dobaci do zapadne Evrope. Mogli bo biti mnogo uspešniji jer rotacije su im kraće, sto znači manja potrošnja goriva po karti i jedna ako ne i dve rotacije više.

🤣🤣🤣

osim zamaaera u klasteru su i:

(Slovenija)

(BiH)

(Srbija)

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!