zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

NAJAVE: Jazeera pokreće Kuwait-Beograd

Kuvajtska LCC Jazeera Airways će pokrenuti letova na liniji Kuwait-Beograd od 17.6. do 23.9. Linija će se operirati dva puta tjedno, utorkom i petkom, uz povratak iz Beograda srijedom i subotom. Linija će se operirati sa Airbusom A320. Jazeera već leti za Sarajevo četiri puta tjedno tijekom ljetne sezone.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Jazeera

13 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Beograd razvaljuje! Cak 32 nove linije u poredjenju sa letom 2022. godine, a u petak se objavljuje i Lisabon by JU! Uskoro i Tel Aviv! To ce znaciti cak 34 nove linije!

Ja se samo nadam da će JU uspeti da isprati ekspanziju koju planiraju. Iskreno, najviše me brinu priče da su zaposleni preopterećeni i nedovoljno plaćeni. Ako je to istina, nadam se da će dovesti to u red – podići plate gde treba, zaposliti nove ljude i samim tim smanjiti pritisak na postojeće zaposlene. Imaju sad pozitivan zamah, menadžment i ljude koji deluju sposobno, bilo bi baš pacerski da padnu na lošem odnosu prema zaposlenima, pogotovo sad kada su konačno izašli iz crvenog. Razumem da je bio fokus da se troškovi minimizuju po svaku cenu, ali sada bi moralo da bude mesta da tu svi budu zadovoljni. Previše sam se nagledao kompanija koje propadaju samo zato što su se fokusirale na novac i zaboravili na zaposlene. Jedan od najvećih primera je tu Boeing, koji bi do sad bio u ozbiljnoj krizi da nema toliku podršku američkih poreskih obveznika.

Trebalo bi da to bude prioritet, da. Ali gledajuci sta se desava na aerodromu u smislu da je pogled uprave skoro identican na zaposlene, nema od toga nista.

Sve ste lepo rekli Golube…

Teško nalaze ljudstvo, a zaposleno odlazi, najmanje zbog plata, već zbog preopterecenosti, odnosa prema zaposlenima kao i ne sposobnosti rukovodilaca. To malo još ljudi koji još znaju posao, ali znaju posao naglasavam, ako ne uspeju da zadrže, bice u velikom problemu, jer su mnoge oterali. Kažu da još samo bič da uzmu. Malo smesno, ali i žalosno.

Ne znam 😯ali znam sta znam😊bilo bi lepo da ja nisam u pravu.

Ako mislite na Jiri Marek, nije ni mogao, mi ovde, bar mislim, pričamo o aerodromskom osoblju.

Ok😊

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!