zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

EKSKLUZIVNO-SUSPENZIJE: Eurowings suspendira u regiji

Eurowings je prekinuo letove na liniji Stuttgart-Beograd koje će operirati samo sa tri leta 24.12, 2. i 9.1. Nakon toga letova nema sve do 4.3. kada će liniju operirati dva puta tjedno.

Eurowings će letjeti liniju Zagreb-Stuttgart oko Nove godine čak 5 puta tjedno, no linija će se operirati do 9.1. nakon čega je Eurowings ukida sve do 7.2. kada će je nastaviti operirati 4 puta tjedno. Već smo pisali da kompanija neće letjeti Zagreb-Dusseldorf od 1.1. do 8.1. Nakon toga linija će se operirati sa dva leta tjedno. Linija Cologne-Zagreb će se tijekom novogodišnjih praznika operirati 5 puta tjedno, do 9.1. nakon čega će se operirati samo dva puta tjedno (petak i nedjelja). Od 7.2. linija će se operirati 4 puta tjedno.

Za Split Eurowings će operirati dva puta tjedno prema Cologneu do 11.1. nakon čega se linija prestaje operirati do 4.2. kada ponovo kreće sa dva tjedna leta. Za Stuttgart iz Splita će Eurowings operirati 2 do 3 puta tjedno do 9.1. nakon čega liniju prestaje prometovati do 13.2. kada će ju letjeti 3 puta tjedno. Kompanija će liniju za Dusseldorf operirati 2 puta tjedno do 5.1. nakon čega će ju smanjiti na jedan let tjedno (subotom) do 16.2. kada ponovo počinje letjeti 2 puta tjedno.

Ovo znači da će oko Nove Godine Eurowings imati 12 tjednih letova za Zagreb, 6 za Split i 1 za Beograd. Od sredine I. mjeseca kompanija će imati 4 leta za Zagreb, 1 let za Split i ni jedan za Beograd. Od sredine 2. mjeseca Eurowings će imati 10 letova za Zagreb, 7 za Split i ni jedan za Beograd.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Eurowings

16 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Beograd cijele zime ima samo 3 leta Eurowingsa? Ouch! Pa nisu trebali ni tih tri leta stavit pa bi linija bila sezonska. Bas skromno.

Boje se da ih Air Serbia ne rasturi kao što je rasturila Air France.

Pa, to i govorim. Utjerala strah u kosti svima. Eurowings ni ne pomišlja da se širi, a BA ne želi ni prismrdit Beogradu.

Da li vi znate je li mozda u avion air serbie udarila munja?

Sta mislite da li ce prvo eurowings doci na BNX ILI TZL

Ma ni BNX ni TZL ne trebaju tako neozbiljnu kompaniju
BNX ako bude dosao Air Cairo bit ce ok
A TZL treba Pegasusa tu bi potraznja bila odlicna tu bi se vrlo brzo pocelo letjeti svaki dan
Tuzla nema ni jednu liniju prema istoku i prema jugoistoku
A naravno jos mnogo kompanija Tuzli treba vidite BNX kako rastura ima jako dobre kompanije TZL je bolja i treba imati vise aviokompanija valjda ce u 2022 doci neka ako nista barem Pegasus
Neko moje misljenje da li se slazete?

Vjerujem da se na intervju pitali za njega valjda dodje
A valjda i intervju dodje hahah

Koja banana od kompanije

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!